? Erkend leerbedrijf voor jou!

17-06-23

? Erkend leerbedrijf voor jou! Al bijna 15 jaar!

Bij De Geneughten voelen we een grote verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van Nederlandse studenten. En dat doen we al bijna 15 jaar met trots als erkend leerbedrijf! ??

We bieden ambitieuze studenten de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en innovatieve omgeving. Met onze jarenlange ervaring als erkend leerbedrijf zorgen we voor professionele begeleiding en waardevolle leermogelijkheden, zodat studenten hun vaardigheden kunnen versterken en hun carrière een vliegende start kunnen geven.

Bij De Geneughten geloven we sterk in het investeren in de volgende generatie professionals. We willen een positieve impact hebben op het toekomstige talent in Nederland door onze kennis en expertise te delen.

Ben jij een gedreven student op zoek naar een uitdagende leeromgeving? Of ken je iemand die graag zijn/haar horizon wil verbreden bij een erkend leerbedrijf met bijna 15 jaar ervaring? Neem dan contact met ons op! Samen kunnen we jouw carrière pad vormgeven en de fundamenten leggen voor een veelbelovende toekomst. ?

#erkendleerbedrijf #studentenontwikkeling #kennisdelen #toekomstigetalent #carrièremogelijkheden #DeGeneughten

Erkend leerbedrijf.jpg