relatiegeschenken gepersonaliseerd

Bij ons vindt u een breed scala aan relatiegeschenken die perfect zijn om uw klanten, werknemers of relaties te laten zien hoezeer u hen waardeert. Wij geloven dat het personaliseren van geschenken een geweldige manier is om oprechte zorg en aandacht te tonen. En dat is precies waarin wij gespecialiseerd zijn.

Houtproducten graveren

In onze eigen graveerstudio kunnen we alles dat van hout is helemaal persoonlijk maken met een ontwerp naar uw keuze. Onze ontwerper vertaalt uw wensen op allerlei verschillende promotionele houtproducten. Van wijnkistjes tot borrelplanken en theeboxen. Eigenlijk alle houtproducten kunnen wij naar wens graveren. Van een leuke quote of typische uitspraak van iemand tot bedrijfslogo’s of de namen van degene die het product cadeau geven, alles is mogelijk.

Houten wijnkisten

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van relatiegeschenken bestaande uit een gegraveerde houten wijnkist met daarin een fles wijn, champagne of speciaal bier.

          Biergeschenk

Streeft u naar een nog persoonlijkere touch?

Maak indruk met gepersonaliseerd bier als relatiegeschenk. Ons ambachtelijke bier, inclusief op maat gemaakt etiket, is een uniek geschenk dat gewaardeerd wordt door bedrijven en relaties. Proost op een speciale en persoonlijke ervaring!

Gepersonaliseerde borrelplank van bowls and dishes

Verlangt u naar een Relatiegeschenk met een Extra Vleugje Luxe?

Maak uw relatiegeschenk extra speciaal met onze luxe houten wijnkisten. Kies uit de Genève kist, met zijn lichtbruine houten en verfijnde uitstraling, of de Bordeaux kist, die stijl en traditie ademt. Beide kisten zijn met zorg en vakmanschap vervaardigd om uw geschenk een indrukwekkende presentatie te geven.

Bovendien kunnen wij u helpen bij het adviseren over wijn, bier en champagne. Met ons brede assortiment aan speciale wijnen, bieren en champagnes uit verschillende Europese landen, hebben we voor ieder wat wils. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte dranken die bij uw relatiegeschenk passen.

            Geneve kist met luxe wijn relatiegeschenkchampagne pavo met luxe bordeaux wijnkist

Houten borrelplank

Maak indruk met een gepersonaliseerde borrelplank voorzien van gravering. Onze grafisch ontwerpster kan uw ideeën omzetten in prachtige gravures. Het perfecte geschenk voor speciale gelegenheden of als blijk van waardering.

TIP!
Laat de gegraveerde houten plank van Bowls and Dishes schitteren en maak het geheel compleet met een heerlijke fles wijn of bier en smakelijke hapjes.

Gegraveerde borrelplank

Meedenken

Weet u echt niet meer met welk relatiegeschenk u nu weer aan kunt komen? Wij denken graag met u mee. Onze ervaring in de branche en liefde voor geschenken en beleving brengen we graag op u over en samen komen we zeker op het perfecte relatiegeschenk uit.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van unieke relatiegeschenken die we in samenwerking met onze klanten hebben gerealiseerd.

Gepersonaliseerde JBL box RefrescoKartonnen bedrukte gepersonaliseerde wijndoosPicknicktas Backpack gepersonaliseerd

Inspiratie voor Diverse Geefmomenten het Hele Jaar Door

Vind de perfecte relatiegeschenken om uw partners te verrassen tijdens speciale geefmomenten zoals Sinterklaas, Pasen of de zomer. Ontdek ons assortiment aan zorgvuldig samengestelde cadeaupakketten, gepersonaliseerde chocolade en verfrissende zomergeschenken, zoals bijvoorbeeld een gevulde picknickmand. Toon uw waardering op een professionele en attente manier

Sinterklaas gepersonaliseerd relatiegeschenk of cadeaupakketPicknickmand LucioPaascadeau werknemers

Ontdek ons assortiment

Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke aandacht en een unieke touch die uw relatiegeschenken onderscheidend maakt. Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod en alle mogelijkheden die wij bieden? Klik hier om een overzicht te krijgen van wat wij te bieden hebben. Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een relatiegeschenk waarmee u uw waardering op een bijzondere manier kunt tonen.


  • Deel deze pagina: