Ons Eigenwijze Team

Masha International is in 2008 opgericht nadat studenten met Wijnengeschenken.nl zijn gestart als afstudeerproject, dit was zo een succes dat Masha International in het leven werd geroepen om zo uit te kunnen groeien tot een levendige onderneming. Per 4 november 2016 is onze showroom De Geneughten geopend en sindsdien is iedereen van harte welkom in onze showroom, gevestigd in Someren-Eind. Voor iedere klant staan wij garant in de ruimste zin van het woord. Ons karakteristieke pand met een oppervlakte van maar liefst 550 m2, biedt u de gelegenheid binnen ons assortiment van kerstpakketten ,relatiegeschenken, wijnen en speciale bieren op zoek te gaan naar het ultieme cadeau om uw geefmoment te creëren.

Tamara.jpg

Tamara Reijnen - Relatiebeheer & Sales

Opzoek naar een eigenwijs relatiegeschenk of een te gek kerstpakket dan ben je bij Tamara aan het goede adres! Onder genot van een lekkere kop koffie of thee word je verwelkomd in onze showroom en laat Tamara je graag alle mogelijkheden zien die wij bij De Geneughten te bieden hebben.

sharon.jpg

Shâron Kanters - Fullfilment Kerst & Graveerstudio

Naast werken in het laboratorium van het MMC is Shâron fulltime onderneemster. Shâron zorgt ervoor dat uw kerstpakket netjes en met liefde wordt ingepakt. Ook zorgt ze voor alle graveringen in onze graveerstudio.

Mario.jpg

Mario Kanters - Brouwerij, Import Wijn en Bier & Sales

Bevlogen en passievol zijn de juiste woorden om Mario te beschrijven. Door zijn jarenlange ervaring en connecties in het binnen- en buitenland zorgt Mario ervoor dat we de meest onderscheidende bieren en wijnen in ons assortiment hebben.

tim.jpg

Tim van den Boomen - Administratie & Backoffice

Tim wordt helemaal blij van cijfertjes. Mocht uw vragen hebben of administratie helpt Tim u graag vooruit. Tim is nieuwsgierig van nature en begeleidt de stagiaires tijdens de stageperiodes.

Eden.jpg

Eden Thaens - Grafisch Ontwerpster & Personalisatie specialist

Bij Eden is er aan creativiteit geen gebrek, zij zorgt ervoor dat uw bedrijf in the picture komt en neemt u aan de hand zodat uw geschenk een visitekaartje wordt.

Esmee.jpgEsmee Linnemann - Commercieel medewerker

Met scherp inzicht en een glimlach benadert Esmee Linnemann haar werk. Voor haar is zakendoen niet alleen effectief, maar ook een aangename ervaring. Ze kijkt ernaar uit om samen met u zaken te doen!


  • Deel deze pagina: