Onze Brouwerij: Gebrouwen naar uw goesting

Bier is een van onze grote passies en we zijn dan ook zeer trots op onze eigen brouwerij. Brouwerij de Geneughten brouwt bieren met een kenmerkende smaak en een eigen unieke uitstraling. Wij brouwen onze Belgische bieren op authentieke wijze en voegen er natuurlijk een extra vleugje liefde aan toe.

Ons bier is zowel geschikt voor de liefhebber en de kenners, maar ook zeker voor de beginners en de doordrinkers.

Persoonlijk bier

Zeg nou zelf, er is toch niets leuker dan proosten met uw eigen persoonlijke bier? Dat kan! Wij brouwen op maat en personaliseren het bier en het etiket geheel naar uw wensen.

Wij zijn er bij iedere stap van het brouwproces bij u bepaalt welke smaakmakers we in de laatste stap toevoegen aan uw persoonlijke bier. Natuurlijk adviseren wij u hier uitgebreid over en gaan graag in gesprek over hoe wij uw bier ook echt úw bier kunnen maken.

Leuk als promotie voor uw bedrijf, relatiegeschenk of bedrijfsfeest.

Meer informatie nodig? Neem dan een kijkje in onze online brochure:

TIP klik op de afbeelding hieronder!

Sneak Preview Brochure Gepersonaliseerd bier website.jpg

Hoogwaardig bier

Brouwerij de Geneughten is een nog jonge, maar zeer ambachtelijke en ambitieuze brouwerij. Door de stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige bieren heeft de brouwerij geïnvesteerd in nieuwe technologieën. Zo kunnen we  gemakkelijk vele liters kwaliteitsbier brouwen. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen op het moment dat u uw wensen bij ons neerlegt.


  • Deel deze pagina: