Relatiegeschenken met tekst.jpg

Als u écht een origineel een stijlvol kerstpakket wil geven aan uw medewerkers of relaties, helpen wij u graag. Met een kerstpakket van ons laat u niet alleen uw waardering blijken maar geeft u ook de ultieme beleving cadeau.

Wij zijn groots in meedenken met persoonlijke aandacht voor ieder geschenk. Wij ontmoeten u graag in onze showroom om het meest verrassende kerstpakket samen met u samen te stellen.

Showroom

In onze showroom presenteren wij een grote collectie originele kerstpakketten & hippe cadeau artikelen in diverse stijlen. Wilt u een pakket met een bepaald thema of een pakket op kleur? Geen probleem. Het kan zo persoonlijk en op maat als u wilt. Zo krijgt u precies het pakket dat perfect bij de ontvanger past.

Personaliseren

Het is natuurlijk het mooiste als u ook uw kerstpakketten of de producten die erin kunt voorzien van een persoonlijk tintje. Bij ons is het mogelijk om zowel de artikelen als de verpakking van uw bedrijfslogo te voorzien. U kunt zelfs uw eigen bier met persoonlijk etiket bij ons laten brouwen.

Graveerstudio

Wij graveren zelf op hout en we hebben een ontwerper in dienst die uw wensen kan vertalen in een origineel ontwerp. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u een uniek en speciaal voor u ontworpen wijnkistje cadeau kan geven. Dit is iedere oplage mogelijk. Uit onze ervaring blijkt dat een gepersonaliseerd wijnkistje een geschenk is dat heel goed ontvangen wordt en echt iets is dat mensen willen bewaren. Zo laat u een blijvende indruk achter op uw relaties.

Bezorging

Wij bezorgen de eindejaarsgeschenken op het adres van uw medewerkers en relaties of centraal op uw bedrijfsadres. Afhankelijk van de gekozen verpakking overleggen we de mogelijkheden van bezorging.

Omdat wij graag uitgebreid de tijd voor u nemen, vinden we het fijn als u een afspraak maakt. We verwelkomen u graag onder het genot van een hapje & drankje. Onze showroom is te bezoeken op werkdagen van 10.00 -17.00 uur. Komt u liever op een avond of in het weekend? Geen probleem, laat het ons weten.

Bekijk een aantal voorbeelden van onze kerstpakketten hier.


  • Deel deze pagina: