Kerstmarkt op locatie

Organiseer een kerstmarkt voor uw personeel en zakelijke relaties.

Bent u een organisatie met 300+ man personeel en bent u op zoek naar een uniek kerstevenement voor uw personeel en zakelijke relaties? Wij bij De Geneughten creëren een onvergetelijke kerstmarkt speciaal voor uw bedrijf. Om een breed assortiment aan te bieden en voor elk wat wils werken we samen met onze Kies je Kerst partners. Geniet van de sfeer van een gezellige kerstmarkt waar uw medewerkers onder het genot van hapjes en drankjes hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen.

 

Wat maakt onze kerstmarkten uniek?

De Geneughten neemt al uw zorgen uit handen en organiseert een kerstmarkt die perfect aansluit bij de wensen van uw personeel en relaties. Of u nu kiest voor een kerstmarkt op uw eigen locatie, een externe plek of zelfs een online variant, wij staan garant voor een unieke winterbeleving. Zelfs medewerkers die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, worden niet vergeten; zij ontvangen achteraf alsnog hun verrassingspakket.

Samen met u selecteren we de ideale locatie voor het kerstevent. Heeft u een geschikte plek in gedachten, zoals een magazijn of parkeerplaats? Dan richten wij daar de kerstmarkt in. Is dit niet mogelijk? Dan zoeken we samen naar een sfeervolle externe locatie. Ook een online kerstmarkt behoort tot de mogelijkheden.

 

Kerstmarkt op Maat

Op basis van uw wensen creëren we een sfeervolle kerstmarkt met gezellige kraampjes, kerstentertainment, warme versnaperingen en natuurlijk een overvloed aan kerstverlichting. Medewerkers ontvangen kerstmunten waarmee ze samen met collega's kunnen shoppen. Tijdens dit unieke event stellen zij zelf hun kerstpakket samen uit een breed scala aan geschenken, afgestemd op diverse thema's en persoonlijke voorkeuren.

 

Catering en Entertainment

Geen kerstmarkt is compleet zonder heerlijke hapjes en drankjes. Wij verzorgen een feestelijke catering met traditionele lekkernijen, zoals warme chocolademelk .Daarnaast bieden we optioneel entertainment aan, zoals live muziek of een ontmoeting met de kerstman.

 

Waarom kiezen voor een kerstmarkt?

Een kerstmarkt is de ideale afsluiting van het jaar. Laat de zoektocht naar het perfecte kerstpakket varen en geniet samen met uw collega's van een authentieke kerstmarkt, exclusief voor uw bedrijf. Met kerstmunten in de hand kunnen medewerkers zelf hun geschenken kiezen, terwijl wij zorgen voor complete ontzorging en maatwerk.

 

Online Kerstmarkt

Wil je liever een digitale variant? Onze online kerstmarkt biedt gemak en plezier vanuit huis of kantoor. Laat je team op een gebruiksvriendelijk platform hun kerstgeschenken selecteren en geniet samen van een unieke virtuele ervaring.

Kies voor een unieke kerstpakkettenmarkt en sluit het jaar feestelijk af met een event waar nog lang over gesproken zal worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in op onze website. Wij staan klaar om uw ideale kerstmarkt te realiseren, met oog voor detail en een persoonlijke aanpak.

 

 Team De Geneughten


  • Deel deze pagina: