Onze Bieren

De Geneughten IPA

Geneughten IPA is een Belgisch bier van hoge kwaliteit dat wordt geproduceerd door Brouwerij De Geneugten. Het bier is bekend om zijn rijke en complexe smaak, die wordt bereikt door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en traditionele brouwmethoden.

Het bier heeft een heldere, koperkleurige tint en een rijke, romige schuimkraag. Bij het inschenken komt een heerlijk aroma van mout, kruiden en een vleugje hop vrij. De smaak van het bier is zacht bitter en rijk, met een zoete, moutige basis die wordt gebalanceerd door een lichte hopbitterheid. Het heeft ook een subtiele fruitige toets, die het bier een verfrissend karakter geeft.

Het alcoholpercentage van Geneughten bier is 7,4%, wat het bier krachtig genoeg maakt om van te genieten, maar niet te sterk om te overweldigen. Het bier wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder mout, hop en gist van hoge kwaliteit. Deze ingrediënten worden gecombineerd in een traditionele brouwproces dat zorgt voor een uitgebalanceerde en smaakvolle drank.

Geneughten IPA is een perfecte aanvulling op een breed scala aan gerechten, waaronder gegrild vlees, kaasplanken en hartige stoofschotels. Het is ook een uitstekende keuze om te genieten tijdens sociale gelegenheden of om te ontspannen na een lange dag.

Al met al is Geneughten IPA een heerlijk Belgisch bier van hoge kwaliteit met een rijke, complexe smaak en een verfrissend karakter. Het is een geweldige keuze voor liefhebbers van traditionele, goed gebrouwen bieren die op zoek zijn naar een smaakvolle en bevredigende drinkervaring.
 

D'ends Blond

D’ends Blond is een heerlijk blond bier met een alcoholpercentage van 6,5%. Het is een licht, goudkleurig bier met een aangename, fruitige smaak en een subtiele bitterheid. Het bier heeft een zacht mondgevoel en een verfrissende afdronk. Het brouwproces van D’ends Blond begint met het selecteren van de beste ingrediënten. Het bier wordt gebrouwen met lokale granen, hop en water van hoge kwaliteit. De brouwerij gebruikt ook een speciale giststam die verantwoordelijk is voor de karakteristieke smaak van het bier. Het brouwproces van D’ends Blond is zorgvuldig en ambachtelijk. Het begint met het mouten van de granen en het hoppen van de hop. Vervolgens worden de ingrediënten gemengd met water en verhit in de brouwketel. Het mengsel wordt dan gefermenteerd met behulp van de specifieke giststam van de brouwerij. Het resultaat is een verfrissend en smaakvol bier dat perfect is om te drinken op een warme zomerdag. D’ends Blond past goed bij lichte gerechten zoals salades, visgerechten en kipgerechten. Het is ook een uitstekend bier om te drinken bij een gezellige borrel met vrienden of familie.

Zatte Aap

De Zatte Aap is een heerlijk Belgisch blond bier dat gebrouwen wordt door Brouwerij De Geneughten, gelegen in de het dorpje Someren-Eind. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,5% en heeft een licht fruitige smaak met een zachte bitterheid.

Het brouwen van De Zatte Aap begint met het selecteren van de beste ingrediënten. Het bier wordt gebrouwen met mout van hoge kwaliteit, hop en gist. Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd om de unieke smaak van De Zatte Aap te creëren.

Het brouwproces van De Zatte Aap is traditioneel en volgt een eeuwenoude Belgische brouwtraditie. Het begint met het mouten van de gerst en het hoppen van de hop. Vervolgens worden de ingrediënten gemengd met water en verhit in de brouwketel. Het mengsel wordt dan gefermenteerd met behulp van de specifieke giststam van de brouwerij, die verantwoordelijk is voor de fruitige en bloemige smaken van het bier.

De Zatte Aap heeft een heldere, gouden kleur en een dikke, romige schuimkraag. De geur is fruitig en heeft subtiele hints van fruit en hop. Bij het proeven heeft het bier een zachte bitterheid die mooi in balans is met de fruitige en bloemige smaken. Het heeft ook een licht kruidige afdronk die de smaakpapillen prikkelt.

Dit bier is perfect om te drinken bij een gezellige borrel met vrienden, maar ook bij het eten van lichtere gerechten zoals salades, vis en gevogelte. Het is een verfrissend en smaakvol bier dat zeker de moeite waard is om te proberen voor liefhebbers van Belgisch bier.

 


  • Deel deze pagina: