Masha International

Over Masha International

Zien is beleven… Per 4 november 2016 heten wij u dan ook met trots van harte welkom in onze nieuwe showroom, gevestigd in Someren-eind aan de Nieuwendijk 2. Voor iedere klant staan wij garant in de ruimste zin van het woord. Ons karakteristieke winkelpand met een oppervlakte van maar liefst 550 m2, biedt u de gelegenheid binnen ons assortiment op zoek te gaan naar het ultieme genot voor uzelf of voor een ander.

Een greep uit ons assortiment:
– Wijnen in diverse prijsklassen
– Belgische speciaal bieren
– Relatiegeschenken 
– Kerstpakketten
– Picknickmanden, tassen en toebehoren
– Originele geschenkverpakkingen

Kortom allerlei zaken die het leven de moeite waard maken. Met een bezoek aan ons, bent u een gegarandeerd een ervaring rijker. Nieuwsgierig geworden? Lees verder wat we doen of bezoek een van onze shops!

Wat doen wij?

Masha International is een door de overheid erkende wijnimporteur en importeur van (luxe) wijnen. We importeren onze wijn vanuit Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje en Zuid-Afrika bij de beste wijnhuizen. Ook brouwen en importeren wij mooie speciaal bieren van microbrouwerijen uit België. 

Historie

Masha International is in 2008 opgericht nadat studenten met Wijnengeschenken.nl zijn gestart als afstudeerproject, dit was zo een succes dat Masha International in het leven werd geroepen om zo uit te kunnen groeien tot een levende onderneming.

Missie

Om uitzonderlijk te zijn naar onze klanten, door middel van onze zeer grote flexibiliteit naar de wensen van de klant kunnen we iedereen tevreden houden en denken we graag met de klant mee naar de best passende oplossing.

Maatschappelijk verantwoord en bewust ondernemen. MVO en MBO

Sponsor van stichting Opkikker
Om ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse studenten zijn we ook een landelijk erkend leerbedrijf.
Ook leveren wij alle bestellingen CO2 neutraal.


  • Deel deze pagina: