Goodiebag: Shadow Comfort

24-06-23

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we voor Shadow Comfort, onderdeel van Van den Eijnde Nettenverkoop BV, een fantastische Goodiebag hebben mogen realiseren, gevuld met promotionele artikelen. Deze Goodiebag is onder andere gebruikt om aan klanten weg te geven op de Spoga & Gafa beurs in Keulen.

Onze samenwerking met Shadow Comfort heeft geleid tot de creatie van een selectie hoogwaardige promotionele producten die perfect aansluiten bij hun merk en waarden. We zijn trots op het resultaat en de samenwerking!

Bent u geïnteresseerd in het benutten van de kracht van promotionele artikelen? Wij kunnen u helpen, of het nu gaat om weggevertjes op beurzen als gedenkwaardige visitekaartjes of voor andere doeleinden. Ons team is gespecialiseerd in het samenstellen van op maat gemaakte promotionele merchandise die uw merk effectief promoot en een blijvende indruk achterlaat.

Mis deze kans niet om uw merk naar een hoger niveau te tillen en een statement te maken met onze uitzonderlijke promotionele merchandise. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan deze spannende promotiereis beginnen!

#promotioneleproducten #branding #marketing #SpogaGafa #ShadowComfort #samenwerking

Goodbiebag 1.jpg
Goodbiebag 2.jpg