Kerstmarkt organisatie

Kerstmarkt organisatie.jpg

De voordelen van de kerst organisatie van De Geneughten

Wanneer je een personeelsevent laat organiseren door De Geneughten betekent dit dat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken. Wij ontlasten jou en je collega's zodat jullie aan de vakantie kunnen denken terwijl jij voldoende tijd hebt om jouw deadlines te halen, klinkt goed hè? Daarnaast bieden wij je nog veel meer voordelen:

 • Wij regelen alles voor je, zowel voor, tijdens, als na het event: van programma tot artiesten, van catering tot licht en geluid en van opbouw totdat jij en je collega's weer heerlijk thuis zijn.
 • Jij en je collega's kunnen zich focussen op hun eigen taken en verantwoordelijkheden
 • De Geneughten is al heel gespecialiseerd in events die passen binnen elke bedrijfscultuur!
 • Je investeert écht in je collega's, met een kerstevent creëer je verbinding en een goede werksfeer!
 • Jij kan lekker genieten van je vakantie, want wij regelen het voor je!

 1. Persoonlijk!
  Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en dat is dan ook onze kracht! Onze jarenlange ervaring in de horeca-, event- en kerstpakketten branche worden ten volle ingezet om ook uw kerstmarkt dit jaar tot in de puntjes te verzorgen!


 2. Aanbod!
  We zorgen ervoor dat we een gevarieerd aanbod aan producten aanbieden.


 3. Sfeervolle Aankleding!
  De kerstmarkt is natuurlijk alleen compleet wanneer de ruimte en de kraampjes sfeervol zijn aangekleed. Wij zorgen ervoor dat het een echte kerstsfeer wordt, inclusief warme chocolademelk en achtergrondmuziek.


 4. Afspraak = Afspraak​
  Maakt u met ons een afspraak over de te leveren goederen en diensten, dan is dat ook de afspraak!

Klaar om Jouw Kerstmarkt Te Laten Schitteren?

Je bent slechts één klik verwijderd van het transformeren van jouw kerstmarkt in een betoverende festiviteit! Klik nu op de onderstaande knop en wij staan klaar om direct een onvergetelijke ervaring voor je te creëren.

Laat De Geneughten de regie nemen en klik nu op de knop om jouw kerstmarkt te voorzien van feestelijke kraamdecoratie, vlotte opbouw en afbouw, extra opties naar keuze, smaakvolle catering en meer.

Klik Nu Op Deze knop en Maak Jouw Kerstmarkt Onvergetelijk!


 • Deel deze pagina: