Betaalmogelijkheden

Om jouw kerstmarktbezoek zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken, bieden wij bij De Geneughten een handige betaaloplossing aan. Maak gebruik van onze speciale munten, waarmee je zorgeloos van al het lekkers kunt genieten.

Hoe Werkt Het?

heap-coins-paper-shamrocks-wooden-table.jpgMunten Aanschaffen:

Voor een soepele transactie bieden wij "Dukaten" aan voor een voorafgaande afgesproken bedrag (prijs per stuk). Hiermee kunnen ze gemakkelijk betalen bij al onze stands en hun eigen kerstpakket samenstellen.

Aanvullen naar Wens:

Zijn de munten op? Geen probleem! Je kunt op elk moment bijhalen, zodat je de keuze hebt om precies te betalen voor wat je wilt proeven en ervaren.

Voordelen van Dukaten:

Gemak en Snelheid: Geen gedoe met losse euro's of kaarttransacties. De "Dukaten" zorgen voor een vlotte en efficiënte betaalervaring.


Exclusieve Aanbieding: Door gebruik te maken van onze betaalmunten, kun je profiteren van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen bij geselecteerde stands.


Bij De Geneughten streven we ernaar om jouw kerstmarktbezoek extra speciaal te maken. Met onze handige "Dukaten" maken we het betalen eenvoudig en leuk, zodat je optimaal kunt genieten van al het heerlijks dat onze kerstmarkt te bieden heeft. Kom langs, haal jouw Dukaten en laat het genieten beginnen!

Klaar om Jouw Kerstmarkt Te Laten Schitteren?

Je bent slechts één klik verwijderd van het transformeren van jouw kerstmarkt in een betoverende festiviteit! Klik nu op de onderstaande knop en wij staan klaar om direct een onvergetelijke ervaring voor je te creëren.

Laat De Geneughten de regie nemen en klik nu op de knop om jouw kerstmarkt te voorzien van feestelijke kraamdecoratie, vlotte opbouw en afbouw, extra opties naar keuze, smaakvolle catering en meer.

Klik Nu Op Deze knop en Maak Jouw Kerstmarkt Onvergetelijk!


  • Deel deze pagina: